Visiškai nesudėtinga ir skanu!
Jei mėgstate japonų virtuvę, pabandykite pasigaminti ikrų suktinukus namuose.
Sudedamosios dalys, kurių jums prireiks
Avokadas – 1 vnt.
Grietinėlės sūris – 250 gramų
Lengvai sūdyta lašiša – 150 gramų
Ryžiai – 100 gramų
Juodieji ikrai „Amur Royal“ arba „Osietra Malossol“
Juodieji eršketų ikrai →
1. Stiklinėje karšto vandens išvirkite ryžius, kol suminkštės. Leiskite atvėsti.
2. Avokadą nulupkite ir išimkite kauliuką, supjaustykite plonomis juostelėmis.
Lašišą supjaustykite juostelėmis.
3. Ant darbinio paviršiaus patieskite maistinę plėvelę, išdėliokite lašišos juosteles, ryžius, sūrį ir avokadą. Susukite masę į vyniotinį.
4. Suformuotą vyniotinį supjaustykite ritinėliais. Ant viršaus išdėliokite juoduosius ikrus „Amur Royal“ arba „Osietra Malossol“.
Patiekite su sojų padažu, vasabiu ir marinuotu imbieru.
Skanaus!