Originalaus skonio patiekalas, tinkantis visai šeimai.
Tunas sukuria pagrindinį patiekalo akcentą. Receptas paprastas.
Ingridientai:
- tunas „Donzela“ – 1 skardinė, 80 g.
- spagečiai – 350 gramų.
- alyvuogių aliejus – 3 v. šaukštai.
- druska – ½ šaukštelio
Dideliame puode išvirkite spagečius. Tuną supjaustykite gabalėliais šakute arba peiliu. Iš prieskonių galite įberti juodųjų pipirų.
Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti tunų „Donzela“.
Tunas alyvuogių aliejuje Donzela 4x80 g →
Pakuotės viduje yra 4 atskiros skardinės.
Tai pailgina produkto galiojimo laiką, iš pradžių galima atidaryti vieną skardinę, o paskui kitas.
Skanaus!