Nėra nieko skaniau už plonus blynus su išskirtiniais ikrais

Pagrindiniai patiekalai
4 porcijos

Ingredientai:
Raudonieji ikrai: 150 g
Juodieji eršketų ikrai: 50g
Kvietiniai miltai: 250–300 g
Kiaušiniai: 2 vnt.
Pienas: 700 ml
Cukrus: 1–2 valg. šaukštai
Augalinis aliejus: 20 ml
Druska: ant peilio galiuko

Paruošimas:
1. Giliame inde suplakti kiaušinius su cukrumi ir druska.
2. Įpilti pieno ir dar kartą suplakti iki vienalytės masės.
3. Nuolat maišant, pamažu suberti miltus. Tada įpilti augalinio aliejaus ir gerai išmaišyti.
4. Nuolat maišant, pamažu suberti miltus. Tada įpilti augalinio aliejaus ir gerai išmaišyti.

Gero apetito!
Prekė įdėta į krepšelį