Neįtikėtinai skanus jūros gėrybių makaronų receptas
Pagrindiniai patiekalai
Ilgėjotės mūsų receptų? Greičiau skaitykite, o svarbiausia, išsaugokite nuostabų pastos su jūros gėrybėmis receptą
Jums reikės:
Spagečių – 300 g
Jūros gėrybių salotų „Medusa“ – 450 g
Grietinėlės (20 %) – 150 ml
Kietojo sūrio – 100 g
Sviesto – 50 g
Alyvuogių aliejaus – 3 v. š.
Česnako – 2 skiltelių
Džiovintų žolelių mišinio (raudonėlių, bazilikų, rozmarino ir kt.)
Druskos, pipirų – pagal skonį
Gaminimas:
Spagečius išvirti sūdytame vandenyje al dente (ne per minkštai)
Šiek tiek pakepinti sutraiškytas česnako skilteles su sviestu ir aliejumi ir iš karto juos pašalinti, kad liktų tik aromatas
Įberti džiovintas žoleles, druską, pipirus, taip pat plona srovele įpilti grietinėlės. Palaukti, kol užvirs, sumažinti kaitrą ir virti, kol sutirštės
Sumaišyti jūros gėrybes su spagečiais, įpilti padažą ir viską išmaišyti
Pabarstyti sūriu ir papuošti žalumynais pagal skonį
Paprasta, o svarbiausia, labai skanu
Skanaus!