Šioje svetainėje naudojami slapukai. Jie užtikrina teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų politika. Asmens domenų apsaugos taisyklės
Raudonieji ikrai: 200 g
Kvietiniai miltai: 250–300 g
Kiaušiniai (vištų): 2 vnt.
Pienas: 700 ml
Cukrus: 1–2 valg. šaukštai
Augalinis aliejus: 20 ml (aliejus kepti)
Druska: ant peilio galiuko
Paruošimas:
1. Giliame inde suplakti kiaušinius su cukrumi ir druska.
2. Įpilti pieno ir dar kartą suplakti iki vienalytės masės.
3. Nuolat maišant, pamažu suberti miltus. Tada įpilti augalinio aliejaus ir gerai išmaišyti.
4. Nuolat maišant, pamažu suberti miltus. Tada įpilti augalinio aliejaus ir gerai išmaišyti.