Gerbiami klientai, prašome pateikti užsakymus iš anksto, kad galėtume juos pristatyti laiku!      •      Savaitgaliais ir švenčių dienomis: * 14.12., 23.12. — 31.12.

Avokadas su lašiša ir ikrais

Pagrindiniai patiekalai
Ingredientai:
2 prinokę avokadai
1/2 citrinos sultys ir žievelė
100 g jogurto be priedų
2 baziliko šakelės
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
druska, pipirai
100 g lašišos filė (šviežios)
2 arbatiniai šaukšteliai sojų padažo
kelios šakelės kinzos
20 gramų juodųjų arba raudonųjų ikrų
laimo sultys

1. Avokado minkštimą, citrinos sultis ir žievelę, baziliko lapelį, alyvuogių aliejų, jogurtą smulkinti plaktuve iki kremo konsistencijos, druskos ir pipirų – pagal skonį.
2. Lašišą ir kinzą smulkiai supjaustyti, užpilti sojų padažu, laimo sultimis, valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus.
3. Marinuotą lašišą sudėti į avokado puseles. Užpildyti iki trečdalio.
4. Ant lašišos užkloti kremą ir išlyginti.
5. Arbatiniu šaukšteliu įspausti avokado kauliuko formos duobutę. Į duobutę dėti ikrus.

Skanaus!
Prekė įdėta į krepšelį