Ar norite išmokti pasigaminti skaniausias tuno salotas kiekvienai dienai?

Pagrindiniai patiekalai
Tuno salotos teisėtai laikomos vienomis populiariausių žuvies salotų. Tuno mėsa yra riebi, neturi smulkių kaulų, todėl puikiai tinka salotoms.

Sudedamosios dalys:
- tunas „Donzela“ savo sultyse
- 200 g salotų lapų
- 200 g gražgarsčių
- pusė citrinos
- žalumynai
- 2 valgomieji aukštai alyvuogių aliejaus, prieskoniai

Paruošimo būdas:
Smulkiai supjaustykite salotų lapus, o tuną sutrinkite šakute. Sumaišykite salotas, suberkite gražgarstes, žalumynus ir pagardinkite citrinos sultimis su alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.

Įtraukite skanias ir maistingas „Donzela“ tuno salotas į savo racioną!

Tunas savo sultyse Donzela 4x80 g →
Prekė įdėta į krepšelį